Cykelbyxor och Punkarunda

Jaha nu är det riktigt mörkt ute och man känner en förkylning komma krypande. Körde hem från jobb idag med en kanonfin huvudvärk och snyggt simmiga ögon...

I söndags drog jag på mig hela munderingen för en runda med min systers man, vi tänkte ta en sväng upp bland stigarna på berget. Han har inte cyklat där så mycket och vi tyckte båda att det skulle roligt.
Så var det också, i ca 5 km. Han punkade ut sig!! Han hade lånat syrrans Scott och på denna för övrigt mycket fina cykel befann sig två "slicks" eftersom hon cyklat mestadels asfalt en tid. En förmodligen helt ensam spik tog död på vårat äventyr på ett väldigt snabbt sätt, blev som två fågelholkar och trodde inte det var sant. Vi var ju inte ens framme vid skogsbrynet.
Kadens
Hämtade upp senaste numret av cykeltidningen KADENS påväg hem idag. Detta är alltid en höjdpunkt i månaden, ännu bättre blev det när jag bläddrat mig till sidan 10.
Har haft två bilder i min dator där man jämför polska landslagets röda cykelbrallor med ett gäng som har svarta. Mungiporna stack i höjden när jag förstod att en halvsida var skriven om just detta på ett mycket komiskt sätt.
Mer säger jag inte, men tack Kadens för den!
//Nilsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0