På jakt efter uppförsbackar

Kollade väderprognosen i fredags för att lägga upp helgens aktiviteter. Lördag skulle det vara helt grått och blåsa kuling, en passande dag att vara hemma och pyssla/fixa/städa. Söndag ska bli finare med lite sol. Vi har tänkt köra till Hallandsåsen för att kolla lite efter schyssta uppförsbackar att knäcka lårmusklerna i. Nu blev det ju så att solen sken i går och idag ser det helmulet ut... får se om det kanske spricker upp.
-
Yvonne fick telefon så jag tar vid en stund... Vi har ju Berget här precis intill och där finns gott om backar, men för korta. Man behöver ju öva benen i att härda ut längre tid, att vänja sig vid smärtan och bara "mata" på uppför utan vila. Hallandsåsen borde kunna erbjuda relativt långa uppförsåk om man kör på skrå. //Nilsson
-
En kompis till oss ska rulla Trans Germany i juni, ett 4-dagars etapplopp genom Alperna. Även han letar, som ni kanske förstår, långa uppförsbackar att träna i! Han tar tacksamt emot tips om vi hittar något bra. Skåne är jättefint att cykla i men det är ju inte vårt mest kuperade landskap.
-
Nu ska vi ta och packa kaffetermosen och se vad vi kan finna :)
Ha en go söndag
//Y
punka i Arild
Gud vad skönt med sommar! Punka i Arilds hamn, det är nästan så att man saknar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0