Klicka vidare

Flytten är klar så när som på alla gamla inlägg. Verkar väldigt knepigt att få över dom från blogg.se till blogspot, men vi ska göra vad vi kan.
Klicka på bilden nedan så kommer du till vår nya blogg (www.thesummitmtb.blogspot.com):
-
Vår nya blogg - klicka här!

The Summit flyttar

Hej
Precis som rubriken antyder, flyttar The Summit in i nya lokaler i molnet.
Den nya adressen är www.thesummitmtb.blogspot.com
-
Välkomna!


Provsmakning och studier

Av det tre smakerna jag såg i hyllan valde jag att testa Kexchoklad med banansmak, fanns också hallon och blåbär.
Kexchoklad banan
Nja, kanske inget jag köper igen... Originalet är i detta fall helt klart det bästa!
-

Skrev för en tid sedan om att jag hade några olika val att göra vad gäller mitt jobb. Nu har jag bestämt klart och blivit antagen - jag ska bli student, fast bara på halvtid. Ska plugga på distans och jobba halvtid. Känns lite konstigt och spännande att än en gång sätta sig i universitetets föreläsningssalar :rolleyes:
Mittuniversitetet
//Y

Tyvärr omplanering

Ibland blir det inte som man vill, tyvärr får man ibland ge utrymme i livet för annat än det man önskar. I detta fallet MTB (överraskande va), vi hade hoppats på att få rulla med ÅSTORP CK, men det hinns bara inte med. Förhoppningsvis blir vi inte utan pedalerande för det, får köra en sväng själva lite senare bara. Tråkigt bara för dom var väldigt trevliga och givande att cykla med... Men det kommer nog fler tillfällen!

Kanske blir det något sån't här på vårt fina berg istället
//Nilsson

Kort om dagen

Har kört omkring och levererat kattsele, kattmat och senare även stugnyckel - allt till samma adress...
Tog en caféfika.
Tror inte att det blir nåt cyklat idag.
ösregn..
Utsikten just nu...
Nu Touren och lurbullar eller som min mamma kallar dom: östgötabullar, hur som helst är det gott!
lurbullar
//Y

Idag var det bra!

-
Jobbade idag, vi har ju inte semester som många andra. Det spöregnade hela dagen men slutade lagom tills vi var hemma och hade låtit en kanna kaffe halka ner.
Vi visste att det skulle bli skitigt och lerigt, men det var en underdrift, rena rama Chicago där uppe på berget. Med andra ord hade vi skitkul man kunde bitvis lika gärna åkt pulka ner i leran...
-
Var ner i kiosken för att köpa en topografisk karta över en del av berget när vi var påväg hem, hela hamnen bara stirrade med öppna munnar. På benen syntes inte en hudfläck, bara gyttja. Alla som kör mountainbike vet hur kul det är att skita ner sig så någon mer beskrivning behövs inte. Man blir ju bara barnsligt lycklig, eller hur?!
-
Självklart Bananfika, här efter började lerinfernot på allvar och Iphone stannade i sin påse.
-
Ha en fortsatt afton på er! (ett språkval jag vet att vissa förstår mycket väl)
//Nilsson

Happy Friday!

Vaket tänkt!

MTB på söndag

Andreas fick ett PM från Martin i Åstorp CK idag med en inbjudan till deras MTBtur i Helsingborg på söndag. De ska köra ca 5 mil, från Pålsjö via Domsten och vidare till Svedbergakulle och sen tillbaka igen. Turen skulle inte innehålla några alltför tekniskt svåra stigar, så kanske att jag kan hänga på bättre denna gång ;p
Vore skoj om vi kunde köra med, men det är inte helt säkert att vi hinner på söndag. Förra gången vi var med Åstorparna var det riktigt kul, bra givande cykling och ett gott gäng duktiga cyklister! Men finns det inga tjejer som cyklar MTB?? Skulle vara ännu roligare om det dök upp någon tjej förutom jag.
-
//Y

Är det idag det ska avgöras?

Hemma från jobb och sitter klistrad, idag blir det spännande. Den här typen av etapp lär juh väl svida i benen!
//Nilsson

å nu till skogs...

Idag var det helt perfekt, vädret var underbart och vi hittade ett fint flyt i cyklingen. Skönt att röra på sig efter en stillasittande dag på havet :)
Riktigt kul träningspass idag! Känns dock som att man skulle vilja fortsätta mycket längre, man är ju inte helt igång förrän efter typ en timme. Tyvärr har man inte hur mycket tid som helst på vardagarna.
Körde några rätt så stökiga backar idag och det var väldigt skakigt och stötigt. När vi kom ner på platten igen upptäckte jag att mitt styre inte satt fast längre och flaskhållaren hängde på trekvart! Har inte varit så duktig på att efterspänna alla skruvar... ska bli ändring på det!
-
Andreas jättebra mobilkamera hinner knappt fånga mig på bild...

-
Var ju som jag tidigare nämnde ute på sightseeing idag. Äntligen fick jag se vårt kära Kullaberg från havet på nära håll. Det är verkligen otroligt vackert.
Här är några klickbara bilder att njuta av:
Klättring på Kullaberg Kullamannens ansikte Konstverket Nimis
Första bilden: Klättring är populärt på berget, många danskar som måste undsättas varje sommar...
Andra bilden: Passa er för Kullamannen, han finns - här är hans ansikte!
Tredje bilden: Lars Vilks konstverk "Nimis"
-
Mölle
På väg in till Mölle
//Y

Till havs

Ännu en dag med sightseeing, fast denna gång ombord på en båt. Får återkomma med mer info om det senare för nu ska vi ut och cykla!
//Y

Vilken grej - kanon!

Har turistat på hemmaplan idag, genom jobbet. Besökte Beredskapsmuséet i Djuramossa och kollade in kanoner och tog del av en liten bit svensk historia.
En svensk tiger
"En svensk tiger" tecknades av Bertil Almqvist 1941
-
Kanonen Maja
Kanonen Maja som har en räckvidd på 24 km, lämpligt placerad för att lagom kunna meja ner en tysk invasion från den danska sidan av sundet.
-
När jag kom hem kunde jag tydligt höra dunket från låten "Performance" och vem satt där i källar'n på trainern i en pöl av svett - Andreas så klart :)
//Y

Tiden tryter, då får man lida...

4:or alltså! Nu ska jag ner i källaren och svetten ska flöda, det är ett som är säkert. Ont ska det göra annars kan man ju lika gärna slänga sig i soffan.
Här sitter jag alldeles snart!!
Vi hörs
//Nilsson

Efter regn kommer lera

Idag var jag före Andreas upp för stigen så jag lyckades knäppa honom på toppen.
-
Trettiotvå kilometer cykling med 365 höjdmeter blev det totalt idag. Provade några nya fina stigar som vi ska komma ihåg till nästa gång.
Det finns vissa lerhål som aldrig torkar ut och nu har det regnat en del, så man sjönk ner riktigt ordentligt i dessa idag. Jäklar vad omöjligt det är att styra i lera, fast kul när det blir lite skitigt!!
Vi fick cyklat i alla väder, molnigt och blåsigt när vi startade sen regnigt och härligast av allt var när solen kom fram och regnet fortfarande föll :D
-
Jag på en av de snabbcyklade vandringslederna
-
Naturen kallade så att säga, så vi fick göra ett litet stopp...
//Y

Roadster för tre

PGA diverse logistikproblem hamnade tre personer i en bil för två, funkade skitbra! Kanske inget för långresan direkt men med lite god vilja löser sig det mesta...
-
Tur att det finns småvägar dit vi skulle, lagens långa arm hade nog inte samtyckt.
//Nilsson

Morgonfika

-
Äntligen kaffe, vaknade ganska tidigt men låg och drog mig. Här hemma har vi en semesterdag idag och då kan man unna sig detta. Verkar som att det blir till att skogscykla idag om mina ben får bestämma iaf.
-
//Nilsson

Perfekt soffväder

Känner mig lite allmänt trött och sliten i hela kroppen idag. Ute är det helgrått och regnigt, men ändå rätt så skönt varmt. Var iväg en sväng till den svenska möbeljätten för att kolla upp några grejer men det blev inget handlat. Var där i samma sekund som de öppnade, vilket är typ enda chansen till att kunna ta sig runt i lokalen helskinnad :p
-
Var hemma igen till lunch och har nu passat på att köra igång en tvättmaskin lastad med cykelkläder. Snart väntar Touren på tv och till det en kanna kaffe. Känns som en bra vilodag!
Har ingen lust att fota vädret utomhus idag så här är istället en fin pausbild över Kullahalvön
//Y

Cyklister är trevliga!

I synnerhet CUBEägare, eller berodde det på att vi alla tre är Happyiter? Vilket spelar egentligen ingen roll, men vi hade stämt träff med Thomas i Sibirien idag och det var verkligen en positiv och frisk fläkt. Det är riktigt roligt när man träffar fler eldsjälar som precis som vi brinner för att cykla :)
Thomas mekar på för att få hojen att passa Andreas som är lite längre och tyngre.
-
Anledningen till mötet var att vi skulle få testa hans heldämpade CUBE. Sibirienskogen lämpar sig ganska bra till det då där är rätt så gott om höga rötter. Vi körde först en runda med våra HTcyklar medan vi väntade på Thomas. Det var perfekt för sen tog vi exakt samma sväng med hans FS, så kunde man direkt jämföra skillnaden.
-
-
Det här blir bra, nu kör vi!
-
Körde ut och cyklade som sagt samma runda, skillnaden kändes i stort sätt direkt. Andreas pressade bitvis cykeln rätt hårt och försökte provocera den att tappa kontrollen, men betyget blev gott trots vått och halt underlag. Endast en rejäl pulshöjare inträffade, annars var det bara att sitta ner och njuta av åkturen.
-
Stannade en stund för att utvärdera plus och minus.
-
Vi lyckades tillochmed ställa in cykeln så att jag kunde ta en provtur. Kanske märkte man att Thomas cykel väger mer än våra och att han ännu inte börjat köra med SPD, men för övrigt var den kanon! Verkligen schysst av honom att låna ut den till oss!! Vi hoppas att vi kan återgälda Tomas gästfrihet och visa honom runt på Kullaberg snart - kul med en ny cykelkompis.
-
Vi brukar försöka snoka reda på allt vad gäller CUBEåterförsäljare, men Thomas har köpt sin cykel från en butik i Ängelholm som vi inte visste om, Blue n' yellow. Har tydligen funnits tidigare men har börjat sälja CUBE nu också, så ett besök där inom kort är ska vi definitivt göra.
-
Detta är förstås bara våra tankar och reflektioner, vi är inga proffs vi bara tycker om att cykla :D
Återigen tack till dig Thomas, det uppskattas och återgäldas gärna!
//Y

Dagens nyheter

-
Stort Scoop:Vi ska cykla idag!
Ibland känner man sig väldigt tjatig, gör ju inget annat än att cykla och tar en vilodag då och då.
Y körde ett väldigt långt trainerpass igår och jag cyklade Ona mosse och Gregers backar. Idag blir det därför ett pass över välregnade hala rötter i Sibirien.
//Nilsson

Paket med Posten

Snabba är dom också (alltså inte Posten), två växelöron med tillhörande skruv låg i lådan redan idag. Synd att denna butik inte ligger lite närmare oss. Kanske är det tryggare för plånboken (hahaha), men den servicen hade vi gärna haft närmare till hands.
-
I paketet låg en liten överraskning också, tack för den gesten Stoffe! :)
CUBEattiraljer
-
Träningen för idag har vi utfört på varsitt håll. Andreas stack till skogs och drog en repa i bland midjehögt gräs och vildvuxna björnbärsris. Jag hade bestämt mig för att testa att köra CykelVasan på trainern i källaren, så där satt jag och svettades.
Cykling inne eller ute spelar ingen roll.
Resultatet blev ändå det samma: såriga ben
-
Ikväll blir det lite välförtjänt vila i soffan
Ciao!
//Y

Gissa var vi har varit?

En bild säger mer än tusen ord...
Olsson
Katten Gustav förklädd till katten Olsson bor hos oss

//Y

Happy Friday!

MEXICAN CYCLIST

A man on a bike, carrying two saddlebags, was stopped by a guard while crossing the US-Mexican border.  He had rigged up a primitive rope bridge to by-pass the customs control.

'What's in the bags? demanded the guard.
'Sand,' the cyclist answered.
'Take them off. I need to take a look.' retorted the guard.

The guard emptied the bags and found out they contained nothing but sand. The man reloaded his bags and continued across the border. A week later, the same man was crossing again with two more bags. The guard demanded to see them, and again they contained nothing but sand. This continued every week for six months, until one day the cyclist failed to appear. A few days later, that same guard ran into the cyclist in Tijuana.

'Hey, where have you been?' the guard enquired. 'You sure had us wondering. We knew you were smuggling something across the border. So tell me and I won't say a word. What was it?'

The man smiled broadly and told him the truth, 'Bicycles!'

:D


Tummen upp för TCM

Har under en längre tid varit på jakt efter ett växelöra att ha i reserv till Cuben. Vill inte gärna vara utan extra sånna, det händer så lätt att det får sig en känga och då är det ju kört om man inte har. Tydligen är det en reservdel som inte cykelhandlare här i trakten har hemma.
Ringde istället till Stoffe på TCM, som byggde ihop min fina cykel i våras. Återigen får jag ett riktigt trevligt bemötande och beställningen fixad i ett nafs - kanon :thumbup: Beställde ett till Andreas också när jag ändå var i farten.
//Y

Backar och åter backar

Slank iväg på MTB:n efter jobb idag, Y skulle jobba sent så jag tänkte hinna med så många uppförsåk jag bara orkade. Gråväder 20 grader varmt, måste säga att det såg trist ut när jag stack men jag visste hur gött det skulle bli. Så blev det också, och många motlut men man blir ju aldrig nöjd!!
Arbetsplatsen efter arbetet, såhär såg det ut.
Då drar vi igång, siktet ställt uppför
En av stigarna uppe vid Håkull, precis över krönet med pulsen i taket.

Idag en fin stig, imorgon (prognos ösregn) lervälling.

Nerför går det ju som alla vet lättare...

Hemåt igen, nyhyvlad grusväg kändes lite som autobahn efter Berget. Här blev det gasen i botten.

Summerat blev jag nöjd, skönt att rista av sig lite efter jobb med ett antal mil i sadeln. När jag kom hem blev jag en aning paff. Y hade hunnit hem och hade även kört igång en Grekisk måltid som nästan var färdig och dessutom tokgod. Jäklar vilken turdag jag haft...
-
//Nilsson

God Morgon!

Börjar inte jobba förrän 10 idag och just nu känns det ju lyxigt och skönt. Sitter med en kopp kaffe, har nyhetsmorgon på tv igång i bakgrunden, tar det riktigt lugnt. Ikväll känns det nog inte lika kul när jag inte är hemma förrän vid sju, men men det tar vi då - nu ska jag njuta av en lugn morgon!
-
Gårdagen bjöd på en ofrivillig stund i solstolen eftersom jag slutade tidigt och hade glömt husnyckeln. Fick vänta på att Andreas skulle komma hem och släppa in mig. Gjorde iofs inte så mycket, tror att jag slumrade till en stund i solen.
-
Var sedan tvungen att testa mina nya glasögon på ett träningspass i skogen. Var egentligen inte sugen på att träna, trött och seg... A plockade ut min cykel och jag trampade iväg. Det var jäkligt jobbigt till en början, men efter ungefär en halvtimme lossnade det och jag kände mig helt plötsligt starkare än nånsin! Hade skitkul! Och glasögonen funkade bra, det blev ett kanonfint pass.
//Y

Nya brillor :cool:

Bliz Pace
Har letat länge efter ett par glasögon att ha när jag cyklar. Som vanligt har det krävt en del arbete, men nu har jag äntligen fått tag på ett par av märket Bliz. De gör en modell, Pace, som är till för folk med lite smalare ansikte och de sitter perfekt på mig!
Två olika linser följde med, de orangea på bilden och ett par mörkare. Jag skulle gärna vilja ha helt klara linser också, ska kolla om man kan beställa det.
Ganska snygga är dom iaf :) Och nu kan jag swooscha fram i skogen utan att få en massa flugor och skit i ögonen!
//Y

Smörgås vs havskräftor - svårt val eller?

Stack iväg till Ican och skulle handla på oss fil och ost till nåt bröd jag hade med mig hem från bageriet. MEN vad låg där i delikatessdisken - typiskt, havskräftor! It's a must have!
-
Så här i efterhand kan jag meddela att de var lika goda som de ser ut :)
Och förresten; får väl gratulera Emmy och Darvell till en god mörksuggejakt!
//Y

Slappedag idag

Oakley & Y
-
Visst vilar vi från cyklandet, var upp och iväg tidigt för att få gjort lite ärenden mm. På köpet blev det ett par jeans till mig och ett par shorts till Y. Dom där jeansen var väl riktigt välbehövliga till mig, står ju inte direkt och hänger på låset när det gäller klädbutiker om ni förstår vad jag menar...
-
Tjatigt men nödvändigt - cykeltvätt, även det är fixat. Undrar hur många gånger man står där med slang svamp och trasor på ett år, många blir det iaf. Sånt kan få mig att överväga TACX:en i källaren istället :)
Andra boende på vår adress kör också lite laidback idag...
Hilda
//Nilsson

LördagsBajken

Hemma!
Yes vi är hemma igen, gick som en dans idag. Körde samma långrull som i söndags men utökade lite på Berget så att vi landade hemma på gården med 91 km. Vädret var lite snällare idag, vi slapp 30 gradig solhetta och kom undan med ca 21 serverat med växlande molnighet. Regnandet igår hade gjort Sibirien riktigt äventyrligt, där var såphalt med sitt barrunderlag och rötter. Fick två rejäla framhjulssläpp och det lär väl vara det värsta jag vet på en cykel...
-
Annars flöt det på jättebra, tempot var mycket högre än förra helgen. Detta beror ju såklart på PaoloPastan vi käkade igår. Mina ben ångrar den där backträningen i torsdags lite bara - jag fick säga till dom på skarpen sista milen hem när vi hade vinden rätt i nosen.
"Hallå lever ni där nere?"
Just nu Kaffe i SKUGGAN, fan vad skönt.
-
BTW: Ormen höll jag på att glömma ju. Det var så mycket som en snok som mätte ca 130 cm och var riktigt "bred om axlarna sas".
//Nilsson

Extra torrt

Hur många olika varianter på torrt finns det egentligen? Och varför?? Har spenderat en regnig fredagseftermiddag med lite torktumling och måste ju dela med mig av mina funderingar :) Kan förstå "stryktorrt", men utöver det är det enda jag behöver helt enkelt "torrt". Nåja, jag skiter i vicket och kör allt på "extra torrt"!
-
Strax ska A och jag tillreda kvällens pastaladdning, blir såklart en Paolopasta: Bavette com gamberi e fagiolini piatti verdi. Så här lär det väl se ut när det är klart:
-
Åsså blir det premiärsmakning av vår nya olivolja som vi köpte av parmesantanten:
-
Detta får bli uppladdning inför en niomilsrunda i 23 grader och molnigt väder i morgon förmiddag (enligt prognosen för tillfället iaf). Som ni kanske sett har vi lagt in en väderruta uppe till höger så ni kan hålla koll på vår prognos och ni som bor i närheten kanske har nytta av den - bra va :)
//Y

Happy Friday


-
Idag säger prognosen regn, kanske det som uteblev igår kommer idag istället..?
Molnen som släppte nederbörd igår kunde vi se, men dom gick förbi en bra bit ut i öresund/Kattegatt.
//Nilsson


Benen har vaknat igen

Idag var benen mycket piggare, kändes att man har vilat ut ordentligt. Körde lite nya stigar idag, riktigt fina och torra var dom också!
Tog också i ordentligt och tuggade uppförsbacke på uppförsbacke med gräsigt och stenigt underlag om vartannat. Kör man uppför får man ju så småningom även belöningen att rulla nerför. Även det kan dock vara rätt jobbigt då det oftast är stenigt och fullt med rötter som gör att man måste stå med böjda knän hela vägen - bränner skönt i låren :)
Var bara tvungna att göra ett stopp och beundra utsikten
-
Avslutade det hela med en spurt hem längs det gamla järnvägsspåret.
//Y&A

Förmiddag på er


Behövs verkligen en MTB här? Nej men en transportsträcka mellan stigarna 
ger tid för ombordfotografering!

Idag erbjuder vädergudarna lite svalka, igår blev en lugn och varm vilodag för oss. Vi kände båda att det behövdes, åtminstone jag har väl varit grymt seg i benen efter en ganska lång period med väldigt många pass i sadeln. Planen har därför varit att varva ner lite denna veckan. Har tänkt att köra ett pass med backar i dag dock och det lär väl bli ett lerigt sådant =) med prognos åska och regn på menyn...
-
Lördag morgon bär det av på ännu ett långt åka, ca 90km hoppas vi på!
//Nilsson


Ormen

Tryckte ner varsin köttbullsmacka i ryggfickorna och drog iväg en sväng igenom skogen. Stannade till på en fin utsiktsplats och hade lite picnic :)
Kräftskivefaktor 100 - luften var tung av dilldoft från det gröna fältet nedanför.
-
Där satt vi och snackade och njöt i solen när det plötsligt började prassla och knaka i marken framför oss. Kunde först inte se vad det var, men efter en stund dök den upp - en jätteorm! Vågade inte gå fram och fota den... Ska kolla upp vad det var för en sort, får återkomma om det.
Ormen ville inte riktigt bli skrämd av oss när vi stampade i marken så vi valde att fly fältet istället.
Här ser ni våra cyklar som ser ut som små leksakscyklar konstigt hur vissa bilder blir...
//Y

Snickarkjol & återhämtningsrunda

-
Har nu avverkat en arbetsdag. Rullade ut på en härlig kvällsrunda i lugnt tempo. Körde bara cykelväg och på platten - det var väldigt skönt för mina träningsvärkiga ben.
-
Sen var det ju som så att jag var och hämtade pizza igår och då såg jag världens coolaste (!?) klädsel: en snickarkjol for men! Var bara tvungen att smygfota :)
Lär väl svalka skönt om benen osv... kan jag tänka
//Y

Bye bye solstolen..

tillbaka till arbetet efter en riktigt skön och aktiv semestervecka. Nästa gång vi är lediga en hel vecka är först i augusti, när vi ska köra CykelVasan.
-
Semestern avslutades på bästa sätt med en lång cykelrunda och em/kvällen i en solstol i skuggan.
//Y

Blev långt idag

-
Vi kastade om våra planer imorse, hade inte alls tänkt köra något längre. Hade pratat om backintervaller på Kullaberg dagen innan men så blev det inte. Vi landade på 84km MTB på stigar i barrskog, singeltrack och lite landsväg med en som alltid lika roande motvind..?
-
Tycker dock att vi ofta lyckas trolla bort rätt bra med asfalt, men lite får man ju räkna med när det ska åkas så långt i våra trakter. Vi har ju inga större skogsområden och för att kunna plocka så många km hade vi blivit tvugna att köra många många varv på samma ställe...
Körde igenom ett varv i Sibirien innan vi vände hemåt via Kullaberg.
-
Hur härligt som helst måste jag säga, men det är ännu skönare att nu sitta i en solstol i skuggan och bara "flyta ut" av trötthet.
//Nilsson

Lugnt tramp

Andreas gör smygreklam för två företag - undrar varför, vi får ju ändå inte betalt...
-
Efter regnet i förmiddags tog vi en lugn runda ut på småvägarna över fälten för att mjuka upp våra ben - snarare för återhämtning än för träning. Stannade på en kopp hos Pernilla och Jon och snackade lite spännande cykelprojekt som Jon har på g...
Nu sitter vi ute på verandan och lyssnar till åskknallar, luften är tryckande och jäkligt varm. Det har även spöregnat men som tur är har vi tak över huvudet! Mao har bloggsoffan flyttat utomhus ikväll, men det är ju inget ni märker av så det spelar ingen roll :)
//Y

Höganäs The Stad

Drog en repa in till vår lilla stad, där var det för ovanlighetens skull full fart på gatorna. På torget hade man smällt upp stånd och hade lite marknad kan man väl säga.
-
I ett av dessa huserade för dagen parmesantanten från Mjöhult, vi skramlade det vi hade i våra fickor och det räckte precis till en flarra olivolja. Den tog vi, sedan upp på gågatan för att se vad jag antar var dagens absoluta höjdpunkt. Där hade man "spadat" upp längsta tååårtan som skulle bjudas på för att fira Höganäs 75år som stad.
Vem höll då talet?
Kovacs såklart!
Höganäs 75 år
75 meter tårta, kön var längre så vi avvek
-
//Nilsson

Camelbak - check!

Camelbak
-
Ja, idag hade vi välförtjänt ledigt från cyklandet. Egentligen ville vi men våra ben sa nej.
Istället körde vi upp till Varberg och kikade in en sväng på Erlan cykel. Där, äntligen, fick jag tag på en Camelbak! Det var den sista dom hade kvar och det var just den modellen jag har kollat efter på nätet innan - skitbra!
Köpte på oss lite annat smått och gott som strumpor och A slog till på en tröja, han får köra en dagens outfit en annan dag, ställde inte upp framför kameran...
Passade också på att fika bort en timme i solen.
Erlans cykel i Varberg
Gillar den cykelaffären för dom har faktiskt mycket prylar och kläder hemma, tex. Cubekläder. Man hittar alltid något man vill ha när man är där :)
Fick oss ett gapflabb i bilen på vägen hem!
//Y

RSS 2.0