Mountainbike - mer än bara träning

Dagens träning blev till en grym naturupplevelse, Cube och Scott verkade också trivas när väl Italienska vägen var avklarad.
Cube och Scott

Ett glädjande besked: Har kommit så långt att vi bestämt att det här med roddmaskin får bli en något dyrare affär än vad som finns ute i butikerna. De vi provade kändes lite väl cheapy, det gnekade och knirkade i sitsen redan i affären. Hur blir det när man ska ta i som en tok (vilket inte gjordes i butiken)? Nu återstår "bara" att bestämma vilket märke på maskin vi ska välja... så slutvelat är det definitivt INTE!

Nu till rubriken på detta inlägg.

Technivorm Clubline Moccamaster tog, som alltid, ut en riktigt fin arom ur Lindvall's TriColOre. Efter en stunds njutning utbrast Y: det här förebygger träningsvärk. A, som redan sjunkit djupt ner i soffan, studsar upp med orden: vi måste pedalera!!
Sagtochgjort. På med hela munderingen, som så här års börja bli några lager, och ut med cyklarna och iväg till Berget!

Det gav en dryg timmes rock'n roll på våta löv i hög fart, inte en människa i sikte. Efter det grusvägen hemåt. Kålle & Ada snurrade på bra mot oss i vinden och väl hemma återstod bara cykeltvätt och fredagsöl!
//Y & A

Kommentarer
Postat av: Katarina

Lyllos er som har ett berg att köra i på hemmaplan!!

2010-10-09 @ 07:29:09
URL: http://www.cykelmygg.se
Postat av: Andreas & Yvonne

Ja det känns tursamt.

Vi har 7 km uppvärmning fram till foten av berget, känns helt perfekt. Dock letar vi alltid nya stigar och det är inte så lätt i platta skåne...

2010-10-09 @ 09:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0