Snabba ryck på trainern...

Efter jobb idag var det bara att rappa på, var upp på trainern på nolltid!
Klockan 17:00 skulle jag hämta Y på hennes jobb efter som att min bil är stillastående på verkstad...(jag kör hennes nu, dessa bilar grrr...)
Testade att cykla ett eget välkänt GPS-spår över berget upp till fyren, riktigt kul var det. Man kan väl säga att det var i stort sett så likt verkligheten man kan komma på en cykel i en källare. Dock har man ju tidsmässigt "fördelen" att aldrig behöva sakta ner i en kurva när man står på trainern och terrängen på en MTB tur känns inte alls, detta gör ju att det går lite fortare än i verkligheten. Men som sagt stigningarna är dom samma och här bjöds jag på vissa över 19%.
Riktigt jobbigt och tyvärr var jag i mål redan efter 50 min på 29 km rundan som jag kört många gånger förr i verkligheten. Då med betydligt sämre tid kan jag säga.
Hade en hungrig coach som stirrade på mig hela vägen. Tyckte att jag skulle skynda mig och servera mat istället för att sitta och svettas som en dåre.
//Nilsson

Hamnade i hamnen

Nyhamn sett från piren

-
Andreas bytte från trainerdäck till mitt vanliga däck i morse, sen stack vi ut på en supermysig cykletur. Hade tänkt cykla till Mölle, men det var för mycket snö på cykelbanan så det fick bli en annan runda. Svängde ner om hamnen i Nyhamn och tog några bilder. Det var ungefär 3 minusgrader och solen tittade fram, ibland visar sig världen från sin finaste sida!
Väl hemma gick jag ner i källaren och hittade en helt ny, oanvänd utomhusljusslinga i gömmorna. Perfekt! Nu lyser det både ute och inne.
Medan jag grejade med adventspysslet passade Andreas på att köra en ny etapp på trainern. Den var tydligen riktigt rolig. Man passerade genom två små städer och sedan upp i bergen på serpentinvägar. Jag får ta och testa den också, och försöka cykla om A!
//Y

Kontaktsvårigheter

Har kämpat med ljusslingor och adventsstjärnor i eftermiddag. Gick inge vidare. Fjolårets utomhusslinga visade sig vara halvdöd, bara typ fem lampor som fungerade. Nyinköpta stjärnan är jättefin men vi har lyckats paja kontakten så nu lyser inte den heller. Får ta itu med det hela i morgon, men glöggen och pepparkakorna är iallafall inköpta.
Nu ska jag försöka göra en fin födelsedag för min gubbe.
Adventsljusstaken funkar iaf och det snöar fortfarande, mysigt!
//Y

Hur börjar ni er födelsedag?

Har bara 100m till vattnet så va fan, dags för årets första dopp.

Efter det här blev det en lång frukost som bara blev längre och längre. Eldat och tittat ut på en massa snö som fallit i stort sett hela dagen. Passande nog fick jag en härlig dunväst i present, den var ju perfekt med tanke på vädret. Till och med fleece i fickorna. Perfa!
//Nilsson

27 november 1990

Exakt på dagen imorgon angjorde vi Buenos Aires med denna 30 000 tonnare, Rosa Blanca.
Vi korsade Rio de la Plata från Montevideo i Uruguay, lyckades "kasa" rejält i flodbotten. Utmärkningen där håller inte riktigt den standarden som finns i Europa om man säger så.
Min familj ringde på sattelittelefonen, jag satt och styrde. Minns gnistens stirriga entré på bryggan, han flög upp som en yrvind och bad mig rappa på. Sådana samtal kostade på den tiden ca 60 kr per sekund! Var bara tvungen att ha någon som kunde ta rodret...
Nåja, på kvällen blev jag rejält firad på min 18 årsdag.
Imorgon är dessa bilder exakt 20 år gamla

//Nilsson

Trainercyklingsafton

Idag blev det ett pass på trainer och nu är man helt slutkörd, orkar knappt sitta upp. Jäklar vad jag ska bli vältränad till våren! Finns inga ursäkter till att inte träna nu när vi har både roddmaskin, crosstrainer och trainer i huset.
Andreas rullade också på så vi var inte klara förrän vid sju-tiden. Efter det blev det en grillad kyckling och nu softar vi bara :)
Trött men nöjd med dagens bravad

//Y

Vinter i skåne

Vissa hamnar lite vid sidan av vägen...

Då var det dags med vinter, redan? säger jag...
Vaknade imorse till en massa rapporter om avåkningar och div trafikolyckor. Färden in till jobb gick i lugnt tempo, dom vanliga vansinnesomkörningarna lyste med sin frånvaro!

Fick ett sms från en viss lyckost som inte alls beskrev sin tillvaro på samma sätt "15 C, sol och ett gnistrande medelhav". Nåja tyvärr för henne så varar den lyckan ju inte länge (tror jag).

I eftermiddag står det eldning på "attgöra" listan skulle jag tippa, riktigt mysigt sånna här dagar. Ska även hinna nöta några mil på trainern ikväll om allt går som jag vill.
Hade stora förväntningar på trainercykling måste säga, blev verkligen inte besviken. Visst det går ju aldrig upp mot "the real thing" men det är perfekt för att hålla benen vid liv under vintern. Ett problem dock, man svettas ju något kopiöst utan fartvind!!

Undrar om man kan göra en Carola och använda fläkt. Hon verkar ju inte bli förkyld av det men frågan är om jag blir det..?

//Nilsson


Ofrivillig sovmorgon

I morse tog vi oss en ofrivillig sovmorgon, vaknade med ett ryck och insåg att klockan var 06:48. Inte försent för att hinna, hann tom äta frukost!! Faktiskt blev det ganska bra, insåg att man var mer utsövd än vanligt...
Min lilla bil är på verkstan så efter jobb fick jag skjuts hem av en riktig goding :)
Väl hemma blev det en kopp java och relax i några minuter, sen blev Andreas tvungen att göra en utryckning i jobbet... Själv tog jag ett pass på trainern - SVETTIGT!! Uppförsbackar är tydligen lika jobbiga inomhus!
I natt verkar det som att det blir snöstorm. Enligt prognosen ska det fortsätta att vara minusgrader ett tag framöver, hoppas snön får ligga kvar på marken. Som norrlänning i Skåne saknar man ju en riktig vinter.
//Y

Första trainerpasset

Tacx trainer Tacx trainer
-
Andreas har fixat och grejat och installerat färdigt så idag kunde jag testa vår nya trainer för första gången. Körde 24 km av Tour de France-etappen vi köpte på mässan igår. Jättekul och jäkligt jobbigt!! A testade att cykla lite VR-banor och första biten av Cyklevasan. Han provade också att köra Italienska vägen för att få en referens på om det känns verkligt och betyget blev gott!
Nu är jag rätt trött efter en hektisk helg, det har gått i ett och man har knappt hunnit sitta ner fem minuter..
//Y

En dag på Elmia

Cubecyklar i mängder, tyvärr fick man inte köpa så mycket som en strumpa...
-
Det blev en dimmig och grå färd till Jönköping idag (se bild nedan). Men mässan var trevlig, massa prylar, mycket folk och en hel del extrapriser. Gjorde några fynd bl.a. en hjälm från Limar och en bana till vår trainer, en etapp av Touren. Andreas fick ju så klart inte köpt någonting, han stod mest och velade! Provade cykeltröjor och kunde inte bestämma sig för vilken storlek han skulle ha...
//Y

Klart!

Ok, nu har vi brottats en stund med installationsanvisningar och ett antal påsar med skruvar.
Har inte hunnit med alla setuper med mera men en kort provtur på Grosner, allt verkar som att den fungerar som den ska. Tacx:sen alltså
Imorgon drar vi till Svenska Cykeldagarna på Elmia tillsammans med vår hosta och smittar alla som är där.
See you...
Jo förresten, han hittade en Fredagsöl... och jag med...
//Y

Själv är bäste dräng

Måste säga att man väljer rätt dag att göra sånthär. Ju sketnare väder desto snabbare är jag! Snöblandat regn och blåst det fungerar som en turbo kan man säga...
Hade att välja på detta sättet och följande, häng med nu för detta blir rörigt. Först tömma bakluckan, sedan lasta in vinterdäcken. Åka till däckbytarn och låta honom byta däcken, få reda på vad det kostar. Åka och ta ut pengar och tillbaka för att betala (nej han tar inte kort). Allting där tar också väldigt lång tid eftersom det ska pratas, tyckas och diskuteras om allt mellan himmel och jord. Sist men inte minst ska man hem och bära ner sommardäcken i boden och lägga tillbaka allt som var i bakluckan.
Ja tror ni fattar...
-
Nu ska jag ner i källarn och montera ihop en sånhär, MYCKET ROLIGARE! Har jag tur finns kanske en fredagsöl som ligger och lurar där nere.
Berättar mer om det senare...
//Nilsson
Tacx trainer

Dags att däcka om

Is på sundet
Bild från förra vintern när sundet frös


I eftermiddag blir det till att byta däck på bilen om vi ska köra till Jönköping på lördag. Har inte helt bestämt hur vi ska göra än. Har aldrig tidigare varit på cykelmässan. Men en sak är säker, ska vi dit måste vi nog ha vinterdäck. Man vill ju inte slira omkring som en skåning som varje år blir lika överraskad av årets första snöfall! Tror att jag sätter A på jobbet med bytet...

Undrar om vår trainer kommer idag, har inte fått nån bekräftelse på att den är skickad... Har beställt den från Evalds MTB och de brukar ju ha koll! Har i allafall fått toppenbra service från dom, som vanligt :)
Ok, dags för en halvdag på jobb, slutat ett idag - SVISCH!!
//Y
EDIT 07:26: Öhh... hade inte kollat min telefon - paketet ligger och väntar på ICA!! Fått sms 23:47 igår!

God morgon på er!

Hilda sträcker på sig på morgonkvisten
-
En ny dag med jobb, jobb och jobb - jippie :) Har börjat bli kallt här i södra delen av landet också, verkar som att det blir till att skrapa rutor idag. I morgon ska det snöa!
Vår Tacx ska troligen komma i morgon - hoppas på det!
Bild från bloggsoffan :)
//Y

Brand ombord på Pearl of Scandinavia

Pearl of Scandinavia
-
Just i detta nu ligger passagerarfartyget Pearl of Scandinavia utanför oss med brand ombord, förmodligen på bildäck. 490 passagerare och 152 besättningsmän finns ombord. Som tur är finns inget farligt gods som kan ställa till det värre. Hela fartyget är dock rökfyllt. De tänker nu stanna maskinerna och ankra upp. Räddningshelikoptrarna har inte lämnat Ronneby ännu.
Hoppas de får släckt branden och att alla klarar sig välbehållna!
//Y&A
-
UPPDATERAT 16:05 Här nedan kommer några bilder tagna i morse. Hon var på väg ur farleden för att ankra eskorterad av kustbevakning från Sverige. Evakuering var inte nödvändig, man ankrade dock upp utanför oss för att få kontroll på situationen. Fartyget anlöpte CPH vid middagstid och kommer inte att avgå ikväll. Man kommer ligga kvar vid kaj för undersökning av fartyget och polisutredning...
-
-Något skakigt får jag erkänna, hade precis vaknat och det var dåligt ljusförhållande för avståndet.
//Nilsson

Det blev en TACX

Bild från nätet, har inte fått vår ännu!
-
Såja, nu är det fixat. Trainer är inköpt och förhoppningsvis leverers den i slutet av denna veckan.
vilken j-vla pärs det har varit, är ju så veliga att det är svårt att välja även om inga valmöjligheter finns sas...
Blir riktigt bra att kunna cykla nere i våran nya 5.1 källare hela vintern!! Gött att komma ut på våren med rundtrampet i behåll.
-
Nu återstår det bara en viktig sak för mig, jag måste bli frisk från denhär nedrans förkylningen.
Någon som vet hur man gör? Tycker bara det blir värre!
//Nilsson

Nästa år blir det åka av

-
Händer inte så mycket för oss just nu på cykelfronten. Andreas Cube står fortfarande på display i tv-rummet och jag väntar på min nya. Vill att hösten och vintern ska gå snabbt så ljuset och värmen kommer tillbaka. Denna vår och sommar har iallafall varit kanonkul. Cyklat som besatt och varit runt och tittat på en del tävlingar. Nästa år ska vi också köra några fler lopp!
Första bilden nedan är från Bockstensturen och de andra två från Snapphaneturen
-
Bockstensturen 2010 Snapphaneturen 2010 Snapphaneturen 2010
//Y

Dagen då nästan inget hände...

Det mest spännande som inträffat idag var i morse när en lång kavalkad med bilar drog förbi på gatan utanför. Det var inte vilka bilar som helst utan SOPBILAR. I mängder! Undrar just vart de var på väg en lördag klockan nio??
-
Idag vaknade Andreas och slog upp ögonen - eller rättare sagt, försökte slå upp ögonen. Gick inte, han har fått ögoninflammation på båda ögonen. Inte roligt. Vi är riktigt risiga båda två, hostar ikapp...
-
A ringde butiken vi tänkt kika in i för att kolla på Tacx trainer. Vi ville veta om de hade den modell vi vill köpa hemma. Rösten i andra ände bara suckade och verkade allmänt ointresserad, han formligen vred på sig och sa bara ett släpande "njaäää". A lade bara på luren. Vi är så trötta på säljare som inte orkar sälja och ge lite service! Tror att vi håller oss till vår vanliga "leverantör" trots att de finns en bra bit härifrån.
-
Har inte mycket mer att skriva om en dag som denna så jag bjuder på några bilder istället :) Först en från detta nu när jag bloggar, sen två från en partykväll på Cypern för längesen. A brände fötterna och dan efter blev det bara för mycket, han satt med fötterna i en kastrull hela förmiddagen och svalkade sig. (Han tackar mig säkert imorgon för att jag lagt ut den bilden, hihihi)
//Y

Finn ett fel

Står och lagar mat, öppnar och stänger lådor lite hit och dit.
Efter ett tag med potatisskalaren, hörde jag att det prasslade i köksinredningen.
När jag öppnade skafferilådan hittades boven!!
//Y

Det viktiga kaffet

Har tänkt att vi, imorgon, ska ta oss till en butik som säljer Tacx för att ta en närmare titt på dessa i verkligheten istället för att bara läsa på nätet. Tyvärr säljer de inte Elite.

Har precis avnjutit en espresso, efter maten, till det en liten Charles de Granville Calvados. Verkligen en toppenkombination som fler borde prova! A har alltid, så länge jag känt honom, hinkat i sig kaffe i alla former. Han är ju egentligen sjöman i grund och botten, så alla hans timmar vid rodret på större fartyg har satt sina spår. Det är rätt naturligt på en mörk fartygsbrygga att man behöver någonting för att inte nicka till.
Har på senare tid förstått att cykling och kaffe också är starkt sammankopplade. Det verkar på något vis hämma träningsverk och vara prestationshöjande. Sen är det ju en trevlig kombination det med, cykla lite, ta en kopp och prata strunt, cykla vidare...
//Y

KANONDAG

Är på kanonhumör idag, fredag och en helg ligger för mina fötter! En helt blank helg som jag kan fylla med vad som helst. Y börjar friskna från sin förkylning, hon har haft vänligheten att ge den till mig.
Det är lite som med fördomar. Man tar dom till sig, förstärker dom en aning för att sedan skicka vidare till näste man. Sitter med ett svårt val, den 20-21 november är det Svenska Cykel Dagarna på Elmia i Jönköpning. Dit hade vi tänkt bege oss, men nu visar det sig att man även tänker köra Bjäre runt på mountainbike den 21 nov. Dessa val grrr...
Äppelkaka med vaniljsås på Killeröds café under en härlig tur över hallandsås på ca 70 km mot kommande säsongens cykelnyheter och "happenings". Vad göra?
Har jag bara blivit frisk så ger det sig nog självt. Vad som är bäst tror jag ni vet, inget går upp mot att hoja!!
Idolbild: En närmast "Klingonsk" hjälmfrilla och kan man se surare ut?
//Nilsson

Tacx eller Elite?

Morning!
Fick fira lite födelsedag igår också, mammas paket hade fastnat i posten på vägen. Ovanligt...
-
Andreas har under ett antal veckor försökt bena ut begreppen i trainerdjungeln... Tacx eller Elite? Skillnader / likheter? Prisklass? Varför är Elite dyrare när Tacx verkar ha samma och fler finesser? Hade varit bra om man kunde få lite info från nån som provat båda. Tar tacksamt emot åsikter.
-
Nu är det bara några timmars arbetet som väntar, sen håller vi helg :)
Se nu till att få in den rätta fredagskänslan på jobb idag!!
//Y

Grattis till mig!

Dagens outfit
Här har ni mig med några av mina presenter. Vintercykelhandskar, windstoppermössa och Garmin GPS! Nu är jag redo för vinterträning.
Nedan lite lek framför kameran. Och ja, handskarna sitter perfekt, fast de passar även till att köra lite pantomim med!! Nu måste jag kila!
//Y

Sol i sinnet

badflicka
-
Regn ute, sol i sinnet! Ännu ett ställe att längta tillbaka till. Är ju iofs inte många meter att gå till strandkanten, men jag tror ändå inte att det blir något födelsedagsdopp för mig i morgon!! Förmodligen har jag fullt upp hela dagen med att öppna alla presenter!! Idag när jag kom hem till vårt hus fanns där endast 18 grader där inne. Med andra ord så eldar Andreas allt vad det går, snart får vi väl ge oss och sätta på värmen hahaha!
Lovar att jag ska försöka få tid till att skriva lite i morgon också... Ibland kan det ju vara svårt att hinna med men jag ska göra mitt bästa.
-
Hasta manana
//Y

Ställen att längta tillbaka till...

God morgon! Guud va skönt om man kunde få krypa tillbaka under täcket.
//Y

Juli 2009

Framme vid skogsbrynet
Bilden är tagen ca en vecka efter inköpet av min första MTB. Jag satt hemma och tänkte att där uppe på berget måste det vara toppen att cykla. Sagt och gjort, letade reda på grusvägar så mycket som möjligt för vägen dit upp. Jag fick vända vid skogsbrynet, letade upp en bänk för att hämta andan och det var där jag tog bilden. Trampade hem och fick gå och lägga mig med blodsmak i munnen, det var så det började...
Jag antar att det är sånt som gör att jag fastnar för något, det var så förbaskat jobbigt!
Min tanke var ju bara att jag måste börja röra på mig, har cyklat mycket tidigare och tänkte att mountainbike är nog en motionsform jag kan hålla på med utan att tröttna och ge upp efter en månad. Föga kunde jag ana att man kan bli så fast i något som har med motion att göra! Det dröjde bara två veckor så hade Yvonne traskat rakt in i fällan hon med. Sedan dess är vi båda lika galna. Synd bara att vi kom på detta så sent för att använda Yvonnes ord. Men det är inget att hänga upp sig på man kan väl bli rätt vass trots att man inte är någon ungdom direkt.
//Nilsson

Det är lite rock n' roll över mountainbike

Testar om mina naglar passar till Andreas fulcykel :)
-

Har varit en dag med diverse aktiviteter. Min underbara man har tvättat våra cyklar och jag har passat på att måla naglarna. Blev riktigt mountainbikeish om jag får säga det själv. Jag har även klarat av att hugga mig själv i benet med en yxa. Låter värre än det är, yxan är som tur är inte den vassaste, men ont gjorde det och det blev ett litet märke nedanför knäet. Det får iaf mig att tänka till nästa gång jag ska hugga ved... kan sluta ruggigt illa.
Så här snygga blev mina naglar. Det är lite rock n' roll över mountainbike som nån sa...
mtb-naglar
//Y

Källare 5.1

Ja, jag vet jag har sett bilden med koppen. Nu är det faktiskt hög tid att ta kontroll över bloggen och peta ner teakoppen ett snäpp!
Idag har det varit full fart. Vi har hunnit med i stort sett lite av allt, städat, fixat en del underhåll på huset som skulle varit gjort för länge sedan.
Två väldigt skitiga MTB:s har pockat på min uppmärksamhet en tid. Y hade vid just denna tidpunkt "väldigt" mycket att stå i så jag satte igång själv. Började med det grövsta idag men tröttnade på vattenleken och blev kall, ska ge mig på resten en annan dag som det heter...
-
Har även idkat rockad i källaren, har lyckats med konststycket att få in 5.1 ljud i alla rummen där nere. Tillsammans med min gamla Media Center PC blev det riktigt kalasljud i källaren trådlöst kopplat till nätverket=välja exakt vad man vill träna till film, musik eller internet radio...
Jobbet kräver ju sitt också, har hunnit med 2 timmar av den varan efter lunch. Jag får tyvärr räkna med en del oförberedda utryckningar ibland.
Ja jo förresten ibland undrar man vad som händer i skogen när ingen ser på. Kolla denna bilden vi knäppte för en tid sedan, man får ju rysningar. Ingen glänta där man vecklar ut picknickfilten direkt! Faktiskt kan även jag komma upp i ett riktigt skapligt tempo efter en syn som den... Objektet på bilden var nära på en halvmeter långt.
//Nilsson

Tea time

Kerstin Tillberg tekopp
-
Ska det drickas te ska det göras ordentligt! I dessa tekoppar från Kerstin Tillberg, ryms det nog minst en halvliter! Man får ju springa på toa innan man hunnit dricka upp allt. Men fina är de och goda att dricka ur. Just den här koppen fick jag av mina kollegor på jobbet på min trettioårsdag (för x antal år sedan...).
Sprang igenom en matvarubutik på vägen hem från jobbet, där var fullt av julpynt och tingeltangel och tidningshyllan dignade av olika magasin med stora extratjocka julutgåvor. Kanske lite tidigt, men jag älskar julen och jag får någon viss lycklig myskänsla när jag ser allt juligt! Än känns det faktiskt som att det är rätt så långt kvar, men tiden rullar ju på himla snabbt ibland så helt plötsligt är vi där och man stressar runt och trängs med en massa folk och försöker hitta klappar i sista minuten. Samma sak varenda år :)
-
Ikväll blir det fredagsmys med god mat och stillsamma aktiviteter. Ska krypa till kojs tidigt för jag har slagit till med lite feber och huvudvärk så här inför helgen. Inte kul, hade precis blivit fri förkylningen, men jag mår iaf bättre idag, igår hade jag 38,5 i feber och det var väääldigt synd om mig.... :(
Imorgon har vi tänkt ta itu med rengöring av två skitiga cyklar, inte direkt något jag ser fram emot. Cykelvård är inte min starka sida, det måste göras men det är ju så tradigt. A är mycket bättre på sånt, han verkar till och med tycka att det är kul - knasigt! Just nu är han förövrigt nere i källaren och "röjer", ytterligare en av hans favoritsysselsättningar.
Nu är det bäst att jag publicerar det här inlägget innan Andreas ser det, han tycker nog inte att den tekoppen passar att visa i bild - den är inte tillräckligt tuff & maskulin...
//Y

Snart helg igen...

Var i Perstorp en sväng denna veckan, denna gång var jag långt ut i skogarna vid Altarstenen. Helt underbar skog att MTB:a i vad jag kan se.
Snackade med killarna på kommunen och dom sa att det finns hur mycket som helst om man vill cykla bort sig på skogsstigar och grusvägar där uppe. Även Gustavsberg var bra sa dom, ligger på andra sidan 21:an och slingrar sig mellan ett antal sjöar i området. Om jag ville ha detaljerade kartor över området var det bara att be snällt... Riktigt snälla och trevliga måste jag säga!
-
Har även dragit vidare på roddmaskinen, passar perfekt dessa dagar när det "trycker på" med kulingvindar och regn. Att cykla är verkligen ingen angenäm upplevelse när det blåser i detta området. Det är väldigt öppet från havet och när vinden sätter emot blir man som ett bojsänke mentalt, man bara sjunker! Farten, ja det blir ju inget av den varan alls.
Nåja, snart är det helg och då spelar det ingen roll. Cykla ska jag göra oavsett om det blåser eller ej, det är bara att skicka upp hojarna på taket och dra till Sibirien. Där är det alltid roligt att cykla, förvisso inte så många höjdmeter att plocka men desto mer krävande tekniskt tycker jag. Stigarna är fulla av rötter som är blixthala så här års och det är riktigt tätt mellan träden vilket gör det ganska "knixigt" när man drar upp farten lite!
Avslutar med en Dagens Outfitbild från igår!
Skjorta från Boomerang, G-Star jeans och smakfullt förlitet julförkläde från Hemtex skulle jag tro!
//Nilsson

"Ont, det gör ont, men det går..."

-
Imorse när jag vaknade kändes allt helt ok, men timme efter timme smög den sig på - träningsvärken. Nu har jag i princip ont i hela kroppen. Tror att roddmaskinen faktiskt lever upp till förväntningarna, kan nog ge riktigt bra träning! Började med armhävningarna i 100 push-ups programmet igår också. För någon dag sedan gjorde jag först testet för att se i vilken rank jag hamnade. Jag lyckades ta mig till "rank 2" -yeah! Shit, vad klen jag är! Men tydligen ska tillochmed en klenis som jag klara av att göra 100 armhävningar om sex veckor... Återstår att se. Gårdagens pass gick iallafall galant :)
-
Tänk att jag blivit en sån friskus! Känner mig riktigt fokuserad på att bli bättre och mer vältränad och det är dessutom superkul att träna. Tidigare i livet har jag aldrig tränat så målinriktat. Man har joggat lite då och då, varit periodare på Friskis&Svettis och konstant haft dåligt samvete för att man BORDE gå och träna men inte pallat. Nu är det bara kul och jag vill träna oftare än vad jag har tid med. Idag har jag vilodag och nu ska jag ladda inför Crime Night!
-
Gårdagens bullar blev för övrigt jättegoda - mums!
//Y

På väg mot dom 100

Idag startade vi 100 push-ups träningen, det ska bli spännande att se om man kan klara av det...

Första dagen gick hyggligt får jag säga, efter omständigheterna. Jag hade nämligen ett rejält "fyspass" på jobb idag.
Dag 1 för mig såg ut såhär 14, 18, 14, 14 och sedan minst 20. Nästa gång blir på onsdag och där efter på fredag.
När jag var klar med armhävningarna gick jag lös på roddmaskinen, ooodumilde vilken ond apparat. Den blir nog riktigt bra om man får in rutinen att använda regelbundet några gånger i veckan.
-
Yvonne klarade sina armhävningar galant idag. Vi får se om hon är lika tuff på onsdag, då blir det ju fler i varje intervall...
Just nu bakar Y frallor, det finns ingen som kan mäta sig med henne i den konsten.
-
//Nilsson
PS. Cykeln står fortfarande kvar

RSS 2.0