Som om detta skulle göra mig snabbare?!

-
Snubblade över en sida på nätet som sålde detta: Fitness caffé. Att vanligt kaffe har en viss prestationshöjande effekt har man ju förstått. I det här kaffet har de tillsatt div. örter och rötter för att förhöja dess effekter. Vem vet, kanske kaffet hamnar tillbaka på listan över dopingpreparat nu, haha! Undrar just om det här verkligen kan göra mig snabbare eller mer fit??
Nu är det ju så att iallafall jag dricker kaffe för att det är gott och frågan är hur detta kaffe egentligen smakar med tanke på alla örter och dylikt de stoppat i. Tror faktiskt att jag inte ens vill ta reda på det...
-
Har ni hört att Andreas ska börja cykla utan mig nu, han har beställt en cykelkeps. Han har också gjort någonting bra idag: av en händelse fick han syn på en ny cykelbutik i Helsingborg som säljer Cubecyklar :)
//Y

Cykelkeps?



Har aldrig haft en, funderar på att skaffa en inför säsongen 2011 dock.
Kan ofta skådas på huvudet efter cykling/ på prispall eller under hjälmen. Förmodligen skulle jag bara se fånig ut i en sådan, men alla cyklister med stil verkar ju ha just cykelkeps.
Vet inte om det är mest utbrett bland landsvägscyklister, men även Team Kalas och andra MTBcyklister använder ju denna "KnatteFnatteTjatte"-huvudbonad flitigt har jag sett.
Nu blir jag förmodligen hängd för det uttrycket...

Tror jag ska testa, gillar ju Kalle Anka & Co och jag gillar ju att cykla!
//Nilsson


Favela Downhill

Köra downhill i en brasiliansk favela, tja varför inte? Häftigt klipp med bröderna Dan and Gee Atherton, fattar bara inte hur de klarar av att både snacka och cykla samtidigt hela vägen ner.
//Y

Dagens matblogg

Ja, idag kör vi på temat mat här i bloggen! Har avnjutit ännu en av Paolos pastarätter. Måste säga att det är en kanonbra kokbok - enkla, snabba recept och utsökt gott.
-
Den som känner herr Nilsson förstår att det här är väldigt unikt ;)
-
Tidigare idag skrev jag att jag skulle träna på eftermiddagen, nu blev det inte riktigt så. Jag stack iväg för att införskaffa div. husgeråd istället... Andreas gjorde däremot slag i saken och körde trainer. Han kände sig inte helt på topp och fick avbryta den bana han först valt. Han "väggade" totalt i en lång, 10% uppförsbacke. Dumt nog startade han istället en något snällare tur som han höjde tempot på och klev av cykeln nöjd men totalt slutkörd.
-
Ja, jag var ju iväg och köpte tallrikar istället för att träna:
Dagens rätt - pasta med bla. räkor och sockerärter


Ciao!
//Y

D e gött me körv...

Sibyllakorv
... å körv som e så gött!


Dagens lunch avklarad med andra ord. Nu blir det kaffe på maten och lite relax före eftermiddagens träning.
See ya!
//Y

Go Gadget Pro!

Slutade tidigt idag och stack in till stan för att möta upp A för en lunchdate. Satt i godan ro och väntade med en java och in kommer Inspector Gadget, som jag nu väljer att kalla honom, med sin nya gadget: en GoProkamera
GoPro Andreas eller Inspector Gadget?
Nyförvärvet och inspektorn himself :)
-
Andreas har länge velat ha en sådan och även jag tycker att det kan bli kul att filma lite när vi cyklar, ska se till att lägga ut här på bloggen också. Verkar vara en jättefin kamera, högupplöst och bra vidvinkel.
-
Later,
//Y

Himla fint

-
Godmorgon Skåne! Så här fin utsikt har vi från frukostbordet idag.
-
//Y

Andalucia Bike Race

Andalucia Bike Race

(bild från Andalucia Bike Race's hemsida)


Nu har tiden för att anmäla sig till Andalucia Bike Race gått ut och antal deltagare landade på 172 cyklister. Bland dem hittar vi bla. José Antonio Hermida, World Champion Cross Country 2010 och fransosen Julien Absalon. Bland damerna kommer vi att kunna se danska Kristine Nørgaard.

 

Håller på att försöka snoka upp någon live-sändning från tävlingen, har inte hittat något ännu. Står på deras hemsida att bla. Eurosport och ESPN ska vara på plats.

 

Här kan du läsa vad vi skrivit om tävlingen tidigare: Klicka!

 

//Y

 

 

 



Där kom den

Snart bara måste det bli lite vår så att man kan upp på berget igen. Hela tanken med denna blogg var ju just att skriva om MTB-cykling, vårt intresse, och att visa det i både text och bild. Jag lovar att det kommer, kan bara inte säga när.
Nu har ju våren tagit ett steg tillbaka och det lovas ännu mera snö till helgen än den som faller just nu...
-
Börjar bli tjatigt att skriva om det, men har varit risig en tid och inte kunnat träna ordentligt. Nu har jag dock klarat av två ganska hårda dagar i rad, tyckte att det gick fin fint. Men jäklar vilka telefonstolpar (träningsvärk) till ben jag vaknade med i morse. Kan det vara så illa att man tappar allt bara på någon veckas krasslighet utan träning?

Läste på vår lokala dagstidnings hemsida och hittade denna gamla bild, f*n vet om inte det stämmer.
Spännande tankebana i alla fall.
//Nilsson

Snön på the Summit

Amen sluta, nu lägger sig snön på the Summit igen! Typiskt Skåne, man börjar få riktiga vårkänningar och så är det någon retlig rackare där uppe som bestämmer sig för att slå alla sådana tankar ur skallen på en. Kallt är det också :(
-
Tänkte jag skulle skaffa mig en ny hobby, nu när det är mer inomhusväder igen:
-
Modelljärnväg - tja, varför inte? Nä, jag får sluta med så här grova skämt, de kan missförstås.
//Y

Vad gör de på banken efter tre?

Är som vanligt ute i sista minuten. Fick en utbetalningsavi för ett tag sedan och den måste såklart lösas in på banken. Har skjutit upp detta i flera veckor och nu måste jag dit innan fredag. Visade sig att det var begränsat till bara Nordea så jag kan inte gå till min vanliga bank. Kollade upp deras öppettider och lyssna nu: kl. 10-13! Va! Där ska jag söka jobb! Är illa nog med de banker som har öppet till tre... Hur ska jag lyckas klämma in ett bankbesök mellan 10 och 13? Och vad gör de egentligen på banken när de inte har öppet?? Jag säger som dessa klockrena lirare: //Y

Dagens multisportare

Började dagen med att mjuka upp kroppen med några längder i bassängen. Var längesedan jag simmade sist, förstår nu varför - det är ju dötrist. Och efteråt är man ju näst intill sömning av den varma, fuktiga luften i simhallen och bastun.
-
På eftermiddagen körde jag på med löpning och efter det roddmaskin. Fick till effektiviteten riktigt bra: så fort jag kom hem efter att ha sprungit satte jag igång med att baka bröd. Medan assistenten knådade degen och när sedan bullarna låg på jäsning, passade jag på att köra rodd! In i duschen och in med bullarna i ugnen - swooosch! Klart!
-
Ja,  hör ni talas om någon multisporttävling med inslag av bakning och utan simning så ställer jag upp :)
-
Jag med rosiga kinder efter simning och jag i lager-på-lagerkläder före jogg
//Y

Överraskad

Reste mig upp imorse, inga som helst problem. Bara lite shysst sporadisk uthärdlig T-verk.
Idag får det bli trainern, dels för att det är kallt och blåsigt ute och dels för att alternativet (rodd) skulle göra på tok för ont!
Har nu pulsbandet i min hand, fick ta till expertishjälp för att hitta det (läs Yvonne). Ska bara slurpa i mig kaffet, sen kör vi järnet!
-
Eftersom det inte finns några vettiga bilder på mig, lägger jag ut den här fina, klickbara bilden! Håll till godo, haha:

Ja, alltså det låg inte så här synligt när jag letade...

//Nilsson

Det blev träning iaf

Kom hem och tänkte rulla en sväng på trainern idag. Det blev inte riktigt så, vi städade nämligen i helgen! Var enda gång är det något som försvinner.
-
Jag startade datorn, bytte om och skulle bara sätta på mig pulsbandet. Eller hur, visst det låter ju hur enkelt som helst. Men så är det inte, förmodligen har alla samma problem men just när man springer runt och letar tycker man riktigt synd om sig själv bara sig själv och ingen annan!
-
Höll på länge och väl men fann det aldrig. Jag la om planerna och körde lite motiverande youtubeklipp från soliga MTB-tävlingar medan jag plågade mig länge och väl på roddmaskinen. Dom sista tio minuterna drog jag på för allt vad det gick och kramade ur det sista jag hade i mig, så jag lär väl inte kunna ta mig ur sängen imorgon bitti... Kallt i Skåne även idag så nu eldas det en aning.
-
Ha de gött //Nilsson

Måndag

Klev just ut ur duschen, kikar ut genom fönstret och ser att rutorna på min bil är skrapade - tack mitt underbara A! En sån liten sak betyder så mycket :)
-
Läste igenom några bloggar med rapporter från Sunshine Cup, verkligen blandat resultat bland svenskarna. Stackars Emmy Thelberg tex, hon fick bryta redan efter startloopen pga punktering. Åsa Erlandsson däremot kan stoltsera med en 10:e plats och hela 24 € i vinstpengar! Emil Lindgren gick i mål som 2:a - grattis till det!
-
Ha en bra start på veckan!
//Y

:)

-
Tog en njutningstur med hojarna nu på eftermiddagen. Kanon, om än något kallt om kinderna. Blev en "kollerunda" på ca en timme, på cykelbanor, kullersten och i hamnområde - alltså ingen terrängcykling idag.
-
Is på Öresund
-
I kväll blire pizza och film!
So long,
//Y

Lilla jag

Andreas pratade med TCM senast i torsdags, fortfarande ingen cykel på gång. Har väntat länge nu... pengarna sitter på kontot och allt jag har är några bilder att titta på :( Men den SKA komma snart, om några veckor.
Access GTC
-
Det ställer till lite problem att vara liten. Utbudet blir inte så stort. Hade jag varit lite längre kunde jag välja och vraka bland alla olika cyklar. För mig har det varit lite detektivarbete att överhuvudtaget hitta en schysst cykel i rätt storlek. Skor och kläder är inte heller det enklaste. Alla skomodeller finns inte i strl 35-36 och tröjorna är oftast lite för stora och sitter oftast lite löst.. Nåja, slutgnällt för den här gången, man får väl vara glad att det inte är på andra hållet - att allt är för litet!
//Y

Hem till byn :)

Stannade till och knäppte en bild på vägen hem till byn. Där borta bor vi!
-

Waknade upp och det var så ooootrooligt vackert vädet, attans kallt men alldeles för fint för att stanna inne. Joggade in till bageriet och handlade frukostbullar och fångade en säl med mobilen. Vilket sammanträffande, det är ju inne att vara säl nu ;)
säl i solen
Supersöt säl som solar sig


Dagens fråga: Sänder ingen Cyprus Sunshine Cup?

//Y

Besegrad björk

yes!
Fick ta till stora yxan, björken var faktiskt större än den ser ut på bilden...
-
Dagens pulshöjare fick detta bli! Att elda med ved gör en varm flera gånger om. Just denna björk har vi först sågat ner, kapat upp (iofs inte så svettigt jobb), burit och kånkat och lavat (svettigt!) och nu har jag också huggit upp den, och ett antal till, i lagom stora vedträn (svettigt trots vinterkyla). Till sist brinner den fint och värmer hela vårt hus :)
//Y


så var det kväll...

Äntligen hemma! Har varit en både jobbig och rolig dag på jobbet och det är skönt att vara hemma. Filmen vi beställde har kommit!
-
För ett tag sedan efterlyste jag en träningskompis (här kan du läsa mer om det). Har nu kommit ett steg längre i att övertala en tjej jag känner till att börja cykla mtb. Jag har lockat med att hon kan få testa min cykel till att börja med, för att se om det är något hon gillar. Om jag nu bara kan få min nya cykel nån gång så vi kan cykla ihop... Hoppas det för det skulle vara så roligt att ha någon mer att träna med.
-
NightyNight
//Y

Morning!

Har att se fram emot en lång arbetsdag i dag, 8-19... suck... Nåja, det ska väl gå att ta sig igenom, vet att det kommer bli rätt så hektiskt, så tiden kommer nog att rulla på.
Låter er slippa se mig morgontrött, här är en bild från i lördags istället :)

Vi ses!
//Y

Nähä...

Det låg tyvärr inget paket i brevlådan när vi kom hem idag. Hoppas att det kommer imorgon, jag ser verkligen fram emot att få se min älskade man i ännu en Hollywoodproduktion :) om det nu är rätt film, återstår att se...
-
min moviestar
Min snygga "filmstjärna" ;)
-
Fick hem ett nummer av Vasaloppets tidning, "Vasalöparen", igår. Där var en artikel av Andreas Danielsson om olika cykleträningsläger runt om i Europa + Sydafrika. Det låter ju grymt lockande att åka iväg till sol och värme just nu! Just för mountainbike verkar Cypern kanon!
//Y

Filmkväll vid foten av The Summit

För många år sedan var jag som lite av en slump med i en film. Kom cyklandes nere i hamnkvarteren i Philadelphia PA USA. Var på väg in till city som förövrigt inte är riktigt lätt att ta sig fram på cykel i, upptäckte ganska snart att jag var ensam i stan med bara 2 hjul...

Rullade förbi en inspelningsplats vid några gamla lagerlokaler där IKEA ligger idag tror jag. Man stannade mig och undrade om jag inte kunde vända om och cykla förbi en gång till när dom filmade.
Åren gick och jag frågade faktiskt aldrig vad filmen hette, satt hemma i soffan i Göteborg och tittade på TV. Helt plötsligt tyckte jag bara jag kände igen mig, sedan kom jag cyklandes över "rutan"...

Nu TROR jag att jag har hittat filmen, förhoppningsvis ligger den i min brevlåda när jag kommer hem idag.
//Nilsson

Andalucia Bike Race

-
Man ska ju gå ut hårt, har man trampat trainer ordentligt i vinter kanske detta är något att öppna med?
Börja mtb-säsongen med en tävling på sydligare breddgrader. Den 27 februari går det av stapeln, Andalucia Bike Race, ett helt nytt 6-dagars etapplopp där etappernas längd ligger mellan 66 och 118 km. Starten går i staden Córdoba och tävlingen avslutas i Jaén.
-
Hade varit fantastiskt kul att genomföra ett lopp som detta, men det ligger nog en aning över vår förmåga! Just nu iallafall! Racet är en lagtävling och det är även öppet för mixlag, så det kanske är något att satsa på i framtiden. För er som har fysiken på topp och vill satsa hårt eller bara är allmänt intresserade kan ni läsa mer här: www.andaluciabikerace.com
-
//Y&A

Pris i konsttävling :)

Kanske jag ska satsa på en ny karriär?

Redan för ungefär trettio år sedan visste jag vilken årstid jag gillade bäst! Fick en liten Alla hjärtans-present på posten från min mamma och pappa och med den hade de skickat detta urklipp från Västernorrlands Allehanda. Så himla gulligt! Jag har ju vunnit pris och allt! Gillar den lilla figuren som liksom flyger fram :)
-
När jag kom hem idag var det kkkkaaalllllltttt i huset, 18 grader och med den vinden som ligger på blir det bara kallare och kallare, om man inte gör något åt saken.  Nu eldar vi för fullt och har kommit upp i somriga 24 grader - härligt!
-
Nu After Eight - gottigt!
//Y

Smyckat Y




Skrev härom dagen att jag inte är så förtjust i smycken eller andra sätt att pynta kroppen, men dagen till ära har jag faktiskt ett urtjusigt halsband :) Vad tycks? Fick det förra året av min älskling och jag gillar det jättemycket.

//Y


Valentin

Sitter vid frukostbordet och har tv4 nyhetsmorgon på i bakgrunden. De har tydligen fått en stor skärm med touchfunktion i studion. De är väldigt glada i att använda den, men de verkar inte ha helt koll på hur den fungerar... alltsom oftast hör man ett "oj!" eller "hoppsan" när de lyckas klicka fel.. lite roligt!
Ja, vi säger grattis på namnsdagen till Valentin och till alla andra önskas en fin Alla Hjärtans Dag!

//Y

50 minuter

Jag efter jogg och A på trainern
-
Idag provade jag en ny runda. Sprang söderut, ner i hamnen och vände tillbaka hemåt längs vattnet. När jag nästan var hemma kollade jag klockan och den visade på endast 30 min så det fick bli till att springa förbi vårt hus och vidare norrut. Allt som allt hamnade det tillslut på 50 min, helt ok. Det var inte jätteskönt ute, lite blåsigt, kändes motigt när jag gav mig av, men när jag väl fått upp värmen gick det bättre!
-
Andreas cyklade i ett mycket behagligare klimat, han körde trainer i källaren. Också han pressade på i 50 min :)
Vet inte varför men jag har inte lika lätt som A att motivera mig att hoppa på trainern. När jag väl sitter där och trampar tycker jag faktiskt att det är kul! Måste rycka upp mig och ta tag i det.
-
För övrigt har dagen varit lugn och söndagsslö. Nä, förresten inte alls - vi har haft vattenläckage, ett rör som frusit sönder... kul...
-
Ciao!
//Y

Smyckade cyklister

Vad är det med cyklister och deras små halskedjor? Tittar man på Touren eller liknande ser man att runt var och varannan hals hänger en bricka, kors eller dylikt i en tunn kedja. Det är precis som med friidrottare och helst ska de puss på sitt smycke också, antar att det är någon sorts lyckoamulett. (Fast numera verkar cyklister lita mer till doping än till tur och genuin skicklighet)
Gulligt smyckade killar, eller?
-
Nu är jag ju iofs inget större fan av kroppsutsmyckning överhuvudtaget, har själv inte ens hål i öronen och övrig piercing ska vi inte ens tala om! Så jag kanske inte är rätt person att döma, men snyggt är det verkligen inte.
//Y

När kommer den tillbaka??

Jag säger som Åsa Erlandsson i sitt senaste inlägg: I väntan på våren får man nöja sig med bilder på sol och färg. På bilden var väl kl ca åtta på kvällen och man var ute och grillade, nu sitter man inne och tittar på tv och känner mest för att dra nått gammalt över sig, blek och glåmig som man är...
//Y

Skogspromenad

A & jag på Håkull
A och jag skiner ikapp med solen!
-
Passade på att ta oss upp till Håkull, vår lokala utkiksplats, och njuta av ett underbart väder tillsammans med en termos kaffe och ett par dammsugare. Tänkte att vi skulle ta en ny väg dit och gena genom skogen. Sagt och gjort, vi travade rakt ut i snåren och blev fullkomligt sönderrivna av björnbärstaggar - aj! Men fram kom vi tillslut och utsikten från toppen är som vanligt otrolig när det är klart väder. Man ser både Ven, Torekov, Hallandsåsen och hela rasket!
Utsikt
-
Har också hunnit med lite shopping idag. Två par jeans till mig och nya kaffebönor. Tittade efter snygga tallrikar att servera pasta på, nu när vi lagar Paolos pasta titt som tätt måste man ju ha det rätta porslinet! Hittade dock inget passande.
Y säger hej på en stund :)

//Y

Armstrong & Dupree

You, Me and Dupree Lance Armstrong
-
För alla med lite cykelabstinens - ta en titt på tv3 kl 21.30 i kväll, då visas filmen "You, Me and Dupree". Här gästspelar Lance Armstrong som sig själv och de har fått med lite trainerträning mm :) För övrigt en rätt kul rulle (haha..)!
//Y

Blogg tips

Ada Gorthon
Jag har ju tidigare skrivit lite om en annan båt och ett annat äventyr M/S Rosa Blanca.
Den vita dam ni ser på bilden ovan, tog mig två gånger över atlanten, eller kanske tvärt om jag jobbade ju ombord.
Ada Gorthon som hon hette då gick på Nordamerika och Canada / Newfoundland - Europa. Hon heter idag Veesham Oak och jag hittade henne igår strax syd om Cypern.
Sista åren i svensk tjänst gick hon samma trad men med namnet Trans Oak för Trans Atlantic, såldes och lämnade Landskrona i september 2010.
-
Trans Atlantic har idag ett annat fartyg som besöker samma hamnar, hon heter Transfighter. Ombord finns en överstyrman vid namn Pontus som driver en blogg. Skriver mycket trevligt om arbete och vardag ombord i Transfighter på ett "språk" som inte bara en Homo Oceanus eller inbitna ombordanställda (läs sjömän) förstår.
Ta gärna en titt på: PONTUS PÅ OCEANERNA
-
Bilden nedan är faktiskt lite rolig, hittade fartyget vid kaj på Google Earth Streetview under lossning!
Transfighter Philadelphia
Här steg även jag iland, Transfighter vid Pier 80 Philadelphia
//Nilsson

Dagens nyheter

Vad säger man om denna dagen, inte vet jag. Alla man pratar med är mer eller mindre sjuka...
Kollade dagens nyheter i "boken", världen är allt bra galen eller hur...
I morgon är det Fredag!!
REDIGERAT KL. 20:30: Glöm inte Uggla i p4 imorgon.
//Nilsson

Frostat glas

Har precis smulat i oss ett lass med nybakade scones, gott som Sören efter att ha varit ute och sprungit en runda! Under min språngmarsch la jag märke till att de flesta hus bytt ut sina fönster till frostat glas, speciellt de på sjösidan. Vid närmare eftertanke har vi faktiskt också gjort det och när vi ändå var i farten tog vi även bilrutorna. Nu undrar ni kanske "vadan detta?" Jo, jag får väl kanske avslöja att det egentligen inte är fönsterbyte det handlar om, utan salt från havet som blåst upp och lagt sig som en fet, suddig hinna på allt i sin väg. Blir till att putsa fönster i helgen...
-
Förresten - är lite besviken på gårdagskvällen. Tv4 fakta har helt tappat stinget med sin CrimeNight, numera är det inte alls nått bra. Inga otäcka djupdykningar in i den mörka välden med helt skruvade och illasinnade personer. Vad ska vi nu göra om tisdagskvällarna?
-
Hilda på värmning
Gissa om en Time Capsule alstrar värme...
//Y

Beach Helsingborg

sandstrand1

Varje gång vi får en liten "rökare" i dessa trakter tar sig stranden upp på stadens gator.
Blev nästan sugen på att borra ner tårna och plocka fram badbrallorna. Hade kanske inte varit så najsigt med tanke på dom 3 plusgraderna som vi har här men iaf...


sandstrand2


//Nilsson


Spänning i tillvaron efterlyses

Har en stark inneboende känsla och vilja att göra något spännande, roligt, upplyftande... Uppleva något nytt och, som jag skrev för några veckor sedan, komma ur det envisa ekorrhjulet. Kan bara inte komma på vad det skulle vara. Bara ta en semesterresa någonstans... näe, det måste vara mer utav en utmaning, en bedrift av något slag. Får väl ta och klura på det och se om jag kan komma fram till något kul.
//Y

Dimmigt

Dimma över Öresund
-
Hade precis hällt upp kaffet på termos och fyllt två baguetter med kräftröra och annat gott, så kom dimman. Ingen idé att ge sig ut för att leta stigar och skogsvägar i sånt här väder - suck. Vi bestämde oss snabbt för hemmamys med katterna istället och det fick bli picnic vid köksbordet.
Olsson relaxar
-
Andreas håller på att ladda trainern med en lättrullad bana. Han håller på att bli tokig av att vara helkrasslig och inte kunna träna, men en lätt runda kanske bara gör honom gott.
-
På återseende,
//Y

På jakt efter uppförsbackar

Kollade väderprognosen i fredags för att lägga upp helgens aktiviteter. Lördag skulle det vara helt grått och blåsa kuling, en passande dag att vara hemma och pyssla/fixa/städa. Söndag ska bli finare med lite sol. Vi har tänkt köra till Hallandsåsen för att kolla lite efter schyssta uppförsbackar att knäcka lårmusklerna i. Nu blev det ju så att solen sken i går och idag ser det helmulet ut... får se om det kanske spricker upp.
-
Yvonne fick telefon så jag tar vid en stund... Vi har ju Berget här precis intill och där finns gott om backar, men för korta. Man behöver ju öva benen i att härda ut längre tid, att vänja sig vid smärtan och bara "mata" på uppför utan vila. Hallandsåsen borde kunna erbjuda relativt långa uppförsåk om man kör på skrå. //Nilsson
-
En kompis till oss ska rulla Trans Germany i juni, ett 4-dagars etapplopp genom Alperna. Även han letar, som ni kanske förstår, långa uppförsbackar att träna i! Han tar tacksamt emot tips om vi hittar något bra. Skåne är jättefint att cykla i men det är ju inte vårt mest kuperade landskap.
-
Nu ska vi ta och packa kaffetermosen och se vad vi kan finna :)
Ha en go söndag
//Y
punka i Arild
Gud vad skönt med sommar! Punka i Arilds hamn, det är nästan så att man saknar det!

Salta vindar

Med en uppfriskande västlig vind som pinade mina kinder joggade jag längs med stranden idag. Havet är vackert när det går lite vågor och det luktar friskt och salt i vinden, det ger en härlig frihetskänsla. Lite jobbigare blir det dock att springa när det blåser, men det gör ju iofs inget, får kämpa lite extra bara :) Jag mötte några tappra hundägare som gick insvepta från topp till tå i diverse halsdukar och mössor, för övrigt var det rätt glest med folk på heden.
-
I kväll är det tydligen dags för melodifestival. Kanske kollar lite på det. Tror inte att vi får höra något som är närmelsevis så bra som Kentas "Utan att fråga" från 1980 dock... Hittade inget bra klipp med den låten därför bjuder jag istället på denna här som faktiskt passar riktigt bra idag med tanke på min springtur i kraftiga vindar:
- //Y

RadioUggla

Magnus Uggla
-
Måste bara slå ett slag för Ugglas radioprat på p4 om fredagarna, börjar kl. 13.05. Jäkligt underhållande! Han är helt kanon i radio och höjer stämningen på vem som helst inför helgen. Kan lugnt säga att han skyr inte orden precis och är väldigt rakt på sak. Idag gick han loss om skrivbordslampor som inte håller måttet, låter kanske mediokert men med Ugglas utläggningar blir det absolut allt annat än trist. Karln verkar ju inte direkt överförtjust i Skavlan heller, hahaha.
Absolut värt att ratta in p4 nästa fredag!
//Y

MTB-säsongen närmar sig?

Cube reaction
Jag vet, ni får tänka bort Sportsonflaskan.

Nu är snart all snö borta från berget, istället är det gråväder med regn som gäller. Själv tyckte jag bättre om vintern när vi hade snö, nu är det bara rått och kallt! Dock har väl lite tankar på vad man behöver inför säsongen 2011 dykt upp i huvudet, det ser jag som ett vårtecken!
-
Har mailat Evalds MTB om diverse inköp och de skulle ha grejorna hemma om sisådär 3 veckor. De kunde fixa det i en specialbeställning, men varför? Ingen ideé att stressa, bättre att suga på karamellen så att säga.
-
Just i detta nu klev Yvonne in genom dörren, hon har varit ute och sprungit. Jäkligt flitig måste jag säga, själv har jag varit totalt nere i källaren en tid. Inte cyklat trainer om ni trodde det utan varit riktigt risig med huvudvärk och en envis hosta. Förhoppningsvis har jag väl hostat någorlunda klart till helgen och kan köra på igen.
Vi hörs
//Nilsson

RSS 2.0