Cyklister är trevliga!

I synnerhet CUBEägare, eller berodde det på att vi alla tre är Happyiter? Vilket spelar egentligen ingen roll, men vi hade stämt träff med Thomas i Sibirien idag och det var verkligen en positiv och frisk fläkt. Det är riktigt roligt när man träffar fler eldsjälar som precis som vi brinner för att cykla :)
Thomas mekar på för att få hojen att passa Andreas som är lite längre och tyngre.
-
Anledningen till mötet var att vi skulle få testa hans heldämpade CUBE. Sibirienskogen lämpar sig ganska bra till det då där är rätt så gott om höga rötter. Vi körde först en runda med våra HTcyklar medan vi väntade på Thomas. Det var perfekt för sen tog vi exakt samma sväng med hans FS, så kunde man direkt jämföra skillnaden.
-
-
Det här blir bra, nu kör vi!
-
Körde ut och cyklade som sagt samma runda, skillnaden kändes i stort sätt direkt. Andreas pressade bitvis cykeln rätt hårt och försökte provocera den att tappa kontrollen, men betyget blev gott trots vått och halt underlag. Endast en rejäl pulshöjare inträffade, annars var det bara att sitta ner och njuta av åkturen.
-
Stannade en stund för att utvärdera plus och minus.
-
Vi lyckades tillochmed ställa in cykeln så att jag kunde ta en provtur. Kanske märkte man att Thomas cykel väger mer än våra och att han ännu inte börjat köra med SPD, men för övrigt var den kanon! Verkligen schysst av honom att låna ut den till oss!! Vi hoppas att vi kan återgälda Tomas gästfrihet och visa honom runt på Kullaberg snart - kul med en ny cykelkompis.
-
Vi brukar försöka snoka reda på allt vad gäller CUBEåterförsäljare, men Thomas har köpt sin cykel från en butik i Ängelholm som vi inte visste om, Blue n' yellow. Har tydligen funnits tidigare men har börjat sälja CUBE nu också, så ett besök där inom kort är ska vi definitivt göra.
-
Detta är förstås bara våra tankar och reflektioner, vi är inga proffs vi bara tycker om att cykla :D
Återigen tack till dig Thomas, det uppskattas och återgäldas gärna!
//Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0