Vilken härlig Söndag!

Skulle cykla en sväng tillsammans med Jon idag, hade tänkt att bara finrulla lugnt och stilla längs vattnet för att möta upp Pernilla som lovat leverera kaffe på Italienska vägen någonstans.
Så blev det ju naturligtvis inte...
Jon cyklade dom 7 kilometrarna till oss, förmodligen i tron att det skulle bli en kort runda i lugnt tempo. Som vanligt när man får ut cykeln och på med alla kläder så flyger djävulen i en trots att vi egentligen mår aningen "tjyvtjockt".
Tror inte att han tyckte det var fel ändå. Det är ju trots allt mycket roligare att cykla en mountainbike i skogen än längs en av världens rakaste cykelvägar...
Detta var Jons första riktiga test av hans nya skitsnygga CUBE, han var mycket nöjd förutom lite växelproblem. Som alltid börjar ju sådant jävlas när det är som brantast, så även för honom!
Vädret var perfekt torr kall luft, stilla och solsken. Tyvärr betydde också det att det var massor med folk, hundar och hästar på stigarna.
Fikapause
-
När vi väl kom upp dit vi skulle, väntade en härlig fika med Pernilla, Max och föräldrarna och en utsikt som inte går av för hackor (som vanligt).
-
Väl hemma har jag nu bäddat ner Yvonne hostandes med en kopp te under en filt, så nu har hon veckan på sig att bli frisk.
//Nilsson

Kommentarer
Postat av: jon

Thanks for a great premier tour, without punctures! Clocked 40,2 km for the day, probably why my legs felt like they were welded to the bed this morning! Looking fwd to the next tour - with gears this time, hopefully //Jon

2010-10-18 @ 20:45:02
Postat av: Andreas & Yvonne

Det blev ju en lång runda för dig, förstår om benen kändes tung! Ja du måste ju fixa växlarna, sånt är ju så irriterande. Det kommer fler fina dagar och då trampar vi vidare.

2010-10-18 @ 21:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0