Undrar om Kullamannen finns

Ett litet stopp på väg från hamnen Arild till Himmelstorp. Hittills lättcyklat, men brant. Ser ni vitsippan - Y står nästan på den...
-
Idag begav vi oss iväg 10:30 och vi var hemma vid 14:30. Det blev en ganska lång tur som sträckte över bonnalandet mot Arild. Sedan upp över berget mycket på nordsidan, naturen är häftig där. Nästan så att man kände "Kullamannens" ögon i nacken... Vi hade bestämt oss för att prova en stig som vi cyklat för två år sen i ösregn. Då var den väldigt lerig, men vi trodde att den skulle vara fin att cykla nu. Det var den inte - det var så lerigt och sankt att det bitvis inte gick att cykla - knappt att gå, lera upp till bromskivan!
-
Lagom när det började kurra i magen befann vi oss uppe vid fyren där det idag gick att avnjuta en galet god Hamburgare (precis vad en vrålhungrig MTB-cyklist behöver).
-
Y dricker kaffe A dricker snart kaffe
Väl uppäten måste man ju ha en kopp, vi valde att rulla ner i hamnen. Svepa och sedan upp igen och ta tag i motluten, 26% motlut + hamburgare = ajaj i magen...
-
Träffade en snubbe som kom joggandes på Berget idag. Han var där och rekade inför Kullamannen Salomon Trail Tour som går av stapeln den 21 maj. Ett löplopp som nog kan bli ganska tufft, trots att det inte är mer än 12 km, det går över stigar som vi känner till väl och vissa backar är rätt så onda. Finns en kortare variant på 6 km.
-
Så här såg vår tur ut idag:
//Y&A
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0